Zorgcentrum Sint Joris

In verband met een toenemende zorgvraag, had de hoofdlocatie van Joris Zorg, behoefte aan een reorganisatie en uitbreiding van de verpleeghuiscapaciteit. Er is een volledige renovatie inclusief nieuwbouw gepland. De zwaardere zorg zal geboden gaan worden in kleinschalige woongroepen.

 

De eerste fase betreft de nieuwbouw aan de Doctor van Wamelstraat. Drie verdiepingen worden ingedeeld in separate wooneenheden en aan de Jorisstraat komt een geheel nieuwe entreevleugel.

 

Hierbij is de uitdaging voor het bouwteam het in gebruik houden van de entree tijdens de verbouwing. Zodra de nieuwbouw gereed is, wordt er gestart met de renovatie van het bestaande zorgcomplex. Dit zal grotendeels intern plaatsvinden terwijl het gebouw bewoond blijft.

 

Naar verwachting is het gehele project ultimo 2014 gereed met een compleet nieuw buitenterrein.

 

Het werk bestaat uit het ontwerpen, leveren, monteren, beproeven en bedrijfswaardig opleveren en onderhouden van de werktuigbouwkundige en regeltechnische installaties ten behoeve van de nieuwbouw van een zorgcentrum, te weten: St. Joris te Oirschot.

Het werk omvat de navolgende installaties:

 

-  Buitenriolering

-  HWA

-  Binnenriolering

-  Waterinstallaties

-  Sanitair installaties

-  Brandbestrijdingsinstallaties

-  Verwarmingsinstallaties

-  Koelinstallaties

-  Regelinstallaties

Peperstraat 58

5554 EK Valkenswaard